Corporate Funding is een organisatie met passie voor financiële zaken. Onze adviseurs hebben allemaal een bancaire achtergrond en helpen je graag de financiering te vinden die bij jouw past.

 

Vanuit ons kantoor in Heerhugowaard werken we door heel Nederland. Wij zijn volledig onafhankelijk van de geldverstrekkers waarmee wij samenwerken. De kortingen en vergoedingen die wij van geldverstrekkers ontvangen rekenen wij dan ook door in jouw voordeel. Bij ons weet je vooraf waar je aan toe bent. Daarom bieden wij onze diensten aan tegen een aantrekkelijk all-in tarief. Je persoonlijke adviseur helpt je vervolgens de financiering te vinden die het beste bij je past.

 

Naast financieringsvraagstukken kun je ook voor ondernemersvraagstukken bij ons terecht. Samen met jou sparren wij over allerlei kwesties die je als ondernemer bezig houdt en geven wij je gevraagde en ongevraagde adviezen. Met Control Your Businessbieden wij je passende oplossingen die op jou en jouw onderneming zijn afgestemd.

 

 

Cees Jan de Jager! (3).jpgCees-Jan de Jager - directeur en senior adviseur

In 1998 begon ik mijn loopbaan bij de Rabobank en maakte in 2008 de overstap naar Omnyacc accountants & adviseurs waar ik uiteindelijk verantwoordelijk was voor de financieringspraktijk. Vanuit mijn passie voor het ondernemerschap en om ondernemers verder te helpen bij het realiseren van hun ambities heb ik in 2019 Corporate Funding opgericht. Met onze jarenlange expertise en kennis van de markt maken wij het complexe en veranderende financieringslandschap overzichtelijk. Door gebruik te maken van onze efficiënte online oplossingen kunnen wij snel en effectief een uitgebreide vergelijking maken van tientallen aanbieders op de markt en zoeken wij voor jou naar de juiste match. Zo kijken we naar je wensen voor de korte of lange termijn en je financiële situatie. Zo weet je zeker dat je de best passende financiering hebt voor jouw situatie.

Roy-Bekkink-spot-finance-300x300.jpgRoy Bekkink - hypotheekadviseur