1: Vertel ons over je bedrijf en financieringswens

In onze financieringscheck beantwoord je eenvoudig en snel een aantal vragen over jouw bedrijf en financieringswens. Op basis van deze informatie kunnen wij je helpen de financiering te krijgen die je nodig hebt.

2: Contact met je persoonlijke adviseur

Je persoonlijke adviseur helpt je de financiering te vinden die het beste bij je past. Wij werken met een aantrekkelijk all-in tarief. Zo weet je van tevoren wat jij gaat betalen, zodat je achteraf geen verrassingen op de factuur tegenkomt.

3: Vergelijken

Jouw adviseur stelt de complete financieringsaanvraag op en dient deze in bij de gekozen financiers. De aanbiedingen worden samen met jou met elkaar vergeleken zodat je de beste financiering krijgt.

4: Jij bepaalt

Jij bepaalt wanneer en naar welke financier de aanvraag wordt verstuurd. Corporate Funding maakt gebruik van Capsearch. Via ‘Inloggen’ krijg je toegang tot je aanvraag en heb je inzage in het gehele proces en volg je gemakkelijk de status. Daar kun je ook veilig documenten uploaden. 

5: Control Your Business

Corporate Funding is volledig onafhankelijk. We fungeren als adviseur en bemiddelaar in bedrijfsfinancieringen. Natuurlijk houden wij je financiering graag voor je in de gaten. Met Control Your Business bekijken we regelmatig of de financiering nog passend is of dat je beter uit kunt.

Financieringscheck